Skip to main content

regie, camera, montage, muziek, sounddesign.

In 2015 begon ik als vrijwilliger bij de lokale tv omroep IJburgTV. 
Ik maakte daar ca. 150 items over verschillende onderwerpen in de buurt.
Het was een geweldige speeltuin om te leren filmen en monteren.
Er kwamen betaalde opdrachten uit voort en ik richtte ‘Altereva Productions’ op. 
Ik kreeg behoefte aan meer verdieping en besloot een opleiding Regie Documentaire te volgen.

DJ Eva

Als Techno/House DJ werkte ik in diverse landen als Zweden, Frankrijk, Duitsland, België, Israël, Spanje, Zwitserland, Engeland en heb gedraaid in verschillende clubs, zoals een residence bij de VIP club in Paradiso in Amsterdam, Mazzo, the Rex in Parijs, Ministry of Sound in Londen en op diverse festivals, zoals Boréalis, Reading, Hulsfred, en Dance Valley.
Mijn eigen tracks kwamen uit op o.a. Pinguins Music, Signature en onder de naam Altereva op PoolSide Recordings. Voor Feeding Fingers en Aswefall maakte ik remixen. Ik maakte een mix CD voor de VIPclub van Paradiso en tracks kwamen uit op verschillende verzamel cd’s.